Tende

Nalazite se na: Naslovna » Proizvodi » Tende

Tende

Naše tende su izrađene od aluminijske konstrukcije, bijele, plastificirane, a bogat izbor dezena platna za tende pomoći će vam da tenda nije samo zaštitno sredstvo nego i ukras balkona ili terase. Platno za tende je visokoimpregnirano, vodonepropusno i premazano slojem za otpornost na UV zrake čime se postiže postojanost boja.

  • Iz velikog asortimana tendi odaberite što vam najbolje odgovara za vašu terasu ili balkon.
  • Bogat izbor dezena tendi omogućuje da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim željama.
  • Visoka kvaliteta ugrađenih materijala garancija je dugotrajnosti naših tendi.
  • Tende je moguće opremiti motorom i senzorima za vjetar, kišu i sunce.
  • Izlazimo na izmjeru, predlažemo najbolja rješenja. Isporučujemo i montiramo tende diljem Hrvatske i BIH.

Konzolne tende - zglobne ravne tende

Konzolna tenda Konzolne tende su osnovni model tendi. Ta vrsta tende funkcionira na bazi aluminijskih ruku koje se izvlače na van i ona je sklopiva. Rukovanje tendom je manualno, a po zahtjevu može biti i motorno, sa daljinskim upravljačem ili automatsko preko senzora za vjetar i sunce.

više

Samostojeće tende - tende za velike terase

Samostojeća tenda - tenda za velike terase Samostojeće tende su namijenjene za natkrivanje velikih terasa bez oslonca na objekt, te se najčešće koriste u hotelijerstvu i ugostiteljstvu gdje za to postoje uvjeti.

više

Kupolne tende

Kupolna tenda Kupolne ili kupolaste tende imaju široku primjenu, kako u stanogradnji, tako i kod zaštite izloga, ulaza, tiska na kioscima i slično. Posebna vrsta kupolne tende su tunelske tende koje se koriste za natkrivanje ulaza.

više

Balkonske tende

Balkonska tenda Balkonske tende su jeftino rješenje za zaštitu od sunca, kako lođa i balkona, tako i većih vertikalnih staklenih površina u restoranima, dvoranama i slično.

više

Atika - tende za zimski vrt

Atika - tenda za zimski vrt Ova vrsta tendi namjenjena je uglavnom za zimske vrtove, ali je i odlično rješenje za krovne, staklene otvore. Rukovanje je manualno ili na motor.

više